KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Strona główna

Przedszkole Samorządowe nr 16

Dane teleadresowe:

97-300 Piotrków Trybunalski,

ul. Jarosława Daniłowskiego 3

tel./fax: 44 615 80 53

e-mail: przedszkole16@przedszkole16.piotrkow.pl

link do strony www: www.przedszkole16.piotrkow.pl


 

NIP: 771 24 93 480

REGON: 590780883

Konto bankowe: 18156000132003783100000030


Godziny pracy przedszkola

Przedszkole Samorządowe Nr 16 czynne jest od poniedziałku do piątku w godzinach 6.00- 16.30

Podmiot udostępniający informację:
Przedszkole Samorządowe nr 16 w Piotrkowie Trybunalskim
odpowiada: Alina Rataj
data: 18-09-2017
wytworzył: Alina Rataj
data: 18-09-2017
data: 18-09-2017
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 05-09-2017 - Edycja treści
  • 03-01-2017 - Edycja treści
  • 01-02-2016 - Edycja treści
  • 29-03-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 22-03-2013 - Edycja treści
  • 05-12-2012 - Edycja treści
  • 02-03-2009 - Edycja treści
  • 22-02-2009 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 11874